Home Piese de masini de spalat
Piese de masini de spalat
Piese de masini de spalat PDF Imprimare Email
Piese de masini de spalat
Scris de madalina   
Miercuri, 08 Septembrie 2010 09:08

O masina de spalat ne este utila atat in bucatarie pentru spalarea vaselor, cat si in baie pentru spalarea rufelor. Americanul Hamilton Smith a inventat prima masina de spalat moderna in anul 1858. Aceasta era totusi actionata manual. Prima masina cu adeverat apropiata de ceea ce folosim astazi a fost, actionata in mod electric, a fost scoasa pe piata de catre Hurley Machine Company of Chicago.


Deocamdata masinile de spalat pe care le folosim consuma multa energie si apa si au nevoie uneori de piese de masini de spalat noi. In viitorul apropiat se preconizeaza reinventarea masinii de spalat, de asta data cu un consum minim energetic si de apa.


Principalele piese de masini de spalat rufe care intra in compozitia acestor electrocasnice sunt: motorul electric, cuva-tambur, cureaua de transmisie, rezistenta electrica care produce energia termica ce incalzeste apa menajera folosita si pompele de evacuare a apei.


Fiecare dintre aceste piese de masini de spalat au rolul lor fundamental, fara de care o masina de spalat nu si-ar putea indeplini rolul de spalare a hainelor. Astfel, motorul electric produce energie mecanica, cuva-tambur este recipientul in care se depoziteaza hainele, cureaua de transmisie transmite energia mecanica produsa de catre motor catre cuva.


Daca s-a defectat ceva la masina de spalat pe care o aveti cu siguranta aveti nevoie de piese de masini de spalat de schimb. Acestea pot fi cumparate din acelasi magazin de unde ati achizitionat si masina sau de la anumite service-uri. Exemple de piese de masini de spalat pe care le puteti cumpara din service sunt: pompe de evacuare (cu sau fara corp), electrovalve, fulii, module electronice, cruce pentru tambur, termostate fixe si reglabile, garnituri pentru cuve, perii de colectare pentru motor, programatoare, etc.


Daca produsul pe care il aveti in posesie se afla inca in perioada de garantie cea mai buna solutie este sa cereti solutionarea acesteia si sa trimitei produsul in service. Specialistii de aici ar trebuie sa va rezolve toate problemele si sa va echipeze masina cu piese de masini de spalat originale. Acest lucru se va intampla numai daca in contract se mentioneaza acest serviciu.
 


Sondaje

Ce marca de masina de spalat vi se pare mai buna?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com