Home Jocuri de spalat
Jocuri de spalat
Jocuri de spalat pentru copii PDF Imprimare Email
Jocuri de spalat
Scris de madalina   
Miercuri, 08 Septembrie 2010 11:03

Importanta jocurilor pe calculator este indiscutabila in viata copiilor. Acestia se implica in micile jocuri de pe calculator cu multa pasiune si incearca sa duca la indeplinire toate sarcinile pe care le impune acesta. La ce ne gandim cand vedem pe un site „jocuri de spalat”? Evident la jocuri care implica masini de spalat.

Cum jocurile pe calculator sunt disponibile pentru toate categoriile de varsta, producatorii au creat jocuri de spalat si pentru fetite mici. Exemple de astfel de jocuri de spalat sunt multe. De exemplu unul le pune pe cele mici sa-si ajute mamele la treburile casei, toate acestea virtual. Ele trebuie sa spele rufele utilizand o masina de spalat si apoi sa intinde pe sarma rufele pe care tocmai le-au spalat.


Alte jocuri de spalat le pun pe fetite sa fie coafeze. Ele trebuie sa spele podoaba capilara a clientilor si sa ii coafeze in functie de dorintele acestora. La doamne pot chiar sa vopseasca parul si sa faca combinatii interesante. Astfel de pasiuni le deprinzi de mic. Poate unele din fetitele care acum se joaca jocuri de spalat pe calculator, chiar vor fi coafeze cunoscute cand vor creste.

Alte jocuri de spalat si ingrijit au ca tema grija fata de bebelusi. Baby Care, Baby Kiss, Baby Monster, Babysitter sunt doar cateva exemple. Acestea va pun sa cresteti un bebelus pana la o anumita varsta, sa-l hraniti, sa-i faceti baie si alte lucruri asemanatoare din programul de ingrijire real al unui copil mic.


Unele jocuri de spalat folosesc personaje din desene precum Goofy. Copiii vor fi si mai atrasi de jocuri de spalat daca vor intalni in ele personaje deja cunoscute. P goofy trebuie sa il convingeti sa spele vasele, sa faca de mancare si o multime de alte treburi casnice.
 


Sondaje

Ce marca de masina de spalat vi se pare mai buna?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori şi 1 membru online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com